lauantai 16. joulukuuta 2017

Tyrnikakku 3.0

Leivoin ruman kakun.

Käytin ideoinnissa tätä ohjetta. Mutta laitoin vain kaks kananmunaa, 5 palaa tyrnimehua ja uutena juttuna pari lorausta tyrnilikööriä. Plus laitoin kakun tällä kertaa suorakaiteen muotoiseen matalaan vuokaan. Kaakku irtosi yllättävän hyvin vuokasta. Kun se oli jäähtynyt niin sekoitin kipossa yhden rasiallisen philadelphia juustoa, reilun desin tomusokeria ja minigrippussillisen tyrnejä. Sen seoksen levitin sitten kaakkuni päälle ...


Kun tuo oli ollut jääkaapissa ja päällynen jäähtynyt niin leikatut palat eivät itseasiassa ihan niin rumilta näyttäneet kuin kaakku tuossa vaiheessa - muttei se kaunis sittenkään ollut/ole. Että "moni kakku päältä kaunis" ei pätenyt tähän(kään) tuotokseen. Muutoin olen ihan tyytyväinen siihen - eli oli aikalailla sellainen kuin millaiseksi sen visioin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti